Specialistrekrytering & chefsrekrytering i Jönköping

Vi brinner för kvalificerad rekrytering

 

I ärlighetens namn ser de flesta rekryterings- och searchprocesser relativt lika ut. Så vad utmärker då en bra rekryteringsprocess?

Oavsett om du behöver rekrytera chef, eller en specialist är det viktigt att man gör ett gediget förarbete. Rätt rekrytering är kostnadseffektivt.

Företags- och affärsanalys

Det första vi gör är att tillsammans med uppdragsgivaren gå igenom företagets historik, nuläge, värderingar, framtida utmaningar och mål. Vi går även igenom hur närmsta gruppen ser ut och därefter upprättar vi kravprofilen.

Tillföra – inte ersätta

Rekrytering är ett utmärkt tillfälle att tillföra ny kunskap, erfarenhet och energi till företaget. För att kunna rekrytera rätt person säkerställer vi tillsammans med uppdragsgivaren vilka mål som satts för de kommande åren samt vilka utmaningar företaget står inför. Vår ambition är att rekrytera kandidater, som kan bidra till era framtida affärsmål.

Flexibilitet & engagemang

Våra kunder har olika önskemål och krav på hur involverade de vill vara i processen. Varje uppdrag är unikt och vi säkerställer processens utformning tillsammans med kunden innan vi startar. Vi arbetar med långsiktiga affärsrelationer och du som kund kan därför förvänta dig stort engagemang från oss.

Ambassadör för våra uppdragsgivare

Vi ser oss som ambassadörer för våra uppdragsgivare när vi genomför en rekrytering. Det innebär bland annat att vi är extremt nogsamma i att beskriva bolaget och rollen vid varje unik rekrytering. Vi garanterar även att alla kandidater behandlas ytterst professionellt.

Chefsrekrytering & Specialistrekrytering i Jönköping