Träffsäker sökning under radarn

Executive Search

Vi identifierar och attraherar rätt ledare.

Vår målsättning är enkel – vi ska identifiera och attrahera de bästa kandidaterna på marknaden till dig som kund.

Vi har många års erfarenhet inom executive search och professionellt nätverkande där vi arbetar aktivt såväl lokalt som internationellt med att attrahera er nästa ledare eller specialist.

Executive Search kräver förståelse för olika branscher, nyfikenhet att lära nytt, uthållighet och professionellt bemötande. Det är också oerhört viktigt att vara uppdaterad på det senaste inom digitala sökverktyg.

 

 

Hur går det till?

Att rekrytera ”under radarn” är vanligt förekommande tillvägagångssätt idag. Ibland är det helt enkelt ett bättre alternativ än att annonsera ut tjänsten. 

Vi påbörjar uppdraget med ett möte där du får träffa en av våra rekryteringskonsulter där vi går igenom kravprofilen för tjänsten. Därefter görs en gedigen kartläggning av den aktuella marknaden och relevanta branscher där kompetensen finns. Vi sköter all kontakt med kandidaterna och gör urvalsarbetet i överenskommelse med er.

Vi använder oss av effektiva digitala verktyg och vårt professionella nätverk för att lokalisera lämpliga kandidater för tjänsten.

När vi har ett par högaktuella kandidater görs tester, djupintervjuer och vi presenterar de högst lämpade kandidaterna för er tjänst. Processen därefter fortsätter precis som en klassisk rekryteringsprocess.

Läs mer om rekryteringsprocessen

Ecexutive search

Varför anlita oss?

  • Vi arbetar dagligen med professionellt nätverkande och har ett brett kontaktnätverk av chefer och specialister inom de flesta branscher
  • Vi tillhandahåller effektiva digitala sökverktyg som bidrar till att vi kommer åt rätt individer för er verksamhet.
  • Vi möter varje unik kandidat på ett högst professionellt sätt med hög konfidentialitet.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med oss idag så berättar vi gärna mer hur vi arbetar med Executive Search.