Du bestämmer omfattning

En lyckad chefsrekrytering kräver något utöver det vanliga. Det kräver tillit, förståelse och kunskap om er affär och mål. Addera ett starkt nätverk, då lyckas man på riktigt!

Vi arbetar med ert varumärke i fokus och agerar som en förlängd arm mot ett professionellt nätverk av både ledare och specialister. Vårt nätverk spänner brett över flera branscher.

Vi arbetar med en professionell och i hög grad sömlös rekryteringsprocess där du är delaktig så mycket som du själv vill och kan.  Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen eller så hjälper vi dig där du behöver oss som mest, just nu.  Kort och gott – du bestämmer omfattning.

Rekrytering

Detta får du

  • Seniora konsulter med passion för rekrytering
  • Anpassat stöd utifrån verksamhetens behov
  • En långsiktig samarbetspartner med ett starkt nätverk
  • Ett professionellt bollplank

Hej!

Jag heter Elin Andersson och är ansvarig för rekrytering här på HR-strateg. Är du mer nyfiken på vilket värde våra insatser inom rekrytering kan ge er organisation?

    ”De har alltid visat vårt bolag och verksamhet stort intresse”


    Under några år har vi haft förmånen att få samarbeta med HR strateg, framför allt inom rekrytering. De har alltid visat vårt bolag och verksamhet stort intresse, lägger tid och energi på att förstå respektive tjänsts funktion i organisationen och ger en mycket god service. Vi har alltid lätt att komma i kontakt med HR strateg, får alltid svar inom kort tid och ett professionellt bemötande.

    Per Olofsson – HR, Scandbio AB