Du bestämmer omfattning

En lyckad chefsrekrytering kräver något utöver det vanliga. Det kräver tillit, förståelse och kunskap om er affär och mål. Addera ett starkt nätverk, då lyckas man på riktigt!

Vi arbetar med ert varumärke i fokus och agerar som en förlängd arm mot ett professionellt nätverk av både ledare och specialister. Vårt nätverk spänner brett över flera branscher.

Vi arbetar med en professionell och i hög grad sömlös rekryteringsprocess där du är delaktig så mycket som du själv vill och kan.  Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen eller så hjälper vi dig där du behöver oss som mest, just nu.  Kort och gott – du bestämmer omfattning.

Rekrytering

Detta får du

  • Seniora konsulter med passion för rekrytering
  • Anpassat stöd utifrån verksamhetens behov
  • En långsiktig samarbetspartner med ett starkt nätverk
  • Ett professionellt bollplank

Hej!

Jag heter Elin Andersson och är ansvarig för rekrytering här på HR-strateg. Är du mer nyfiken på vilket värde våra insatser inom rekrytering kan ge er organisation?

    ”Professionalitet i processen”

    Vi har gjort flertal lyckade rekryteringar med HR Strateg som partner. Jag uppskattar deras professionalitet i processen och stödjande roll i det löpande arbetet med utveckling av medarbetare och organisation.

    Per Ekholm – VD, Proton Finishing AB