Tydliga HR-processer skapar en ökad lönsamhet och ett ökat medarbetarengagemang!

Att arbeta med människor har alltid varit en självklarhet för mig, att dessutom få vara med och bidra till att medarbetare får möjlighet att utvecklas och hamna i sitt rätta sammanhang är en av anledningarna till att jag valt att jobba med HR-frågor. Tillsammans med min beteendeinriktade utbildning har jag idag närmare 15 års arbetslivserfarenhet av HR-frågor. I mina tidigare roller som personalkonsulent och HR-partner har jag arbetat både operativt och strategiskt i samtliga HR-processer.

Att nu få ta min samlade kompetens och erfarenhet till att hjälpa företag att skräddarsy och skapa effektiva processer, verktyg och metoder utifrån deras unika behov och koppla dem mot affärsmålen känns väldigt stimulerande.

Som HR-konsult kommer jag att hjälpa våra kunder inom ett specifikt HR-område eller med en viss utmaning som de står inför. Uppdragen varierar från kortare punktinsatser, ett stöd på timbasis eller till att vara på plats under en längre tid.

Utanför jobbet lever jag ett aktivt liv med min man Oskar och våra två barn. Kvällarna är fyllda med aktiviteter som triathlon-, friidrott- och fotbollsträningar. Att resa och uppleva nya platser står också högt upp på familjens lista.