En nyfiken och långsiktig samarbetspartner som följer med, hela vägen!

Det är givande att dagligen få möjlighet att stödja verksamheter med rekryteringsprocesser, där jag aldrig tummar på kvalitén

Ända sedan barnsben har jag varit en nyfiken person som drivs av att lära mig mer. Jag är en ärlig samarbetspartner som vill vara med på den utvecklingsresa våra kunder går igenom idag, imorgon och i framtiden. Långsiktighet är ett starkt ledord för mig. Jag är fullkomligt övertygad om att långsiktiga relationer ligger till grund för goda och utvecklande samarbeten. Jag vill inte bara vara en rekryteringspartner, jag vill finnas som ett professionellt bollplank som följer med er, hela vägen!

Jag erbjuder brett stöd inom rekrytering och har dessutom möjlighet att arbeta inhouse vid större tillsättningar eller där det finns behov av att utveckla era interna rekryteringsprocesser.  Jag driver även workshops för rekryterande chefer. Vi klär vi er organisation att bli riktigt vassa inom bland annat behovsanalys, urvalsprocesser och intervjuteknik.

Jag bor i en villa i Ulricehamn med sambo och vår son. När jag är ledig umgås jag en hel del med familjen och då gärna på resande fot. Musik är även en riktigt stor del av mitt liv.

Jag drivs av att få göra skillnad. Både för den enskilde individen och organisationen.