HR Strateg
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Teknisk säljare som trivs bäst på fält!  – Konfidentiellt

Teknisk säljare som trivs bäst på fält! – Konfidentiellt

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och konsultativ Teknisk säljare. Du kommer få jobba med teknik i framkant och erbjuds en fri roll med stort eget ansvar.

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Rollen

I rollen som teknisk säljare kommer du framför allt arbeta med att skapa nya affärsmöjligheter. Du är med i frontlinjen och strävar efter att ta nya marknadsandelar. Du förväntas arbeta operativt och ta ett helhetsgrepp kring hela försäljningsprocessen, men även strategiskt bidra med att analysera nya marknader och segment som är av intresse inför framtiden. Detta gör du tillsammans med kollegor inom både sälj och teknikorganisationen.

Företaget arbetar med kundunika produkter och har flera produktionsenheter runt om i landet. Rollen innebär resor inom landet. Vi är övertygade om att affärer görs nära marknaden och ute hos kund.

Placering är i Jönköpingsområdet alternativt hemifrån. 

 

Personen

Vi söker dig en vass säljare med starkt intresse för affärsutveckling med tekniskt innehåll.  Du ser dig själv som uthållig och är beredd att kämpa för att uppnå mål tillsammans med dina kollegor. Prestationsorienterad, kommunikativ och duktig på att skapa nya förtroendeingivande relationer är egenskaper som beskriver dig väl. Det här är ingenting för en förvaltare, snarare utvecklare!

För att axla rollen på bästa sätt krävs det att du behärskar såväl svenska som engelska språket obehindrat. Du är erfaren användare av affärssystem samt goda Excelkunskaper.

Vi ser med stark fördel att du en bakgrund kopplat till legoproduktion.

 

Erbjudandet

Du erbjuds en fri roll med stort eget ansvar där du självständigt lägger upp din vardag som passar dig själv och våra kunder.  Verksamheten är i en mycket spännande tillväxtfas där framtida utvecklingsmöjligheter är goda. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på elin.andersson@hrstrateg.se alternativt på telefonnummer 072 214 23 87.  Vi träffar kandidater löpande och ser fram emot din ansökan snarast.

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se