Haglund Industri
Plats

Ulricehamn

Sista ansökningsdag

2022-01-20

Teknisk Projektledare - Haglund Industri

Teknisk Projektledare - Haglund Industri

Vi söker dig som brinner för teknik, projektledning och utveckling och som vill vara med och ta fram marknadens bästa produkter inom kyl och frys. Du välkomnas in i ett branschledande företag som står mitt i en stark tillväxtresa. Är du vår nya Tekniska Projektledare?

Plats

Ulricehamn

Sista ansökningsdag

2022-01-20

Rollen

Du erbjuds en central roll där du arbetar mot hela organisationen och leder företagets utvecklingsprojekt från kravspecifikation till färdigställd produkt. Vi jobbar med kundanpassade produkter vilket bidrar till en föränderlig vardag. Du förväntas på ett engagerat sätt leda och stötta projektteam där du ansvarar för såväl kravspecifikation, planering, styrning, uppföljning samt rapportering till företagsledningen. Till ditt stöd har du engagerade och kunniga kollegor som tillsammans brinner för att skapa riktigt bra produkter för våra kunder.

I uppdraget utgår du ifrån företagets befintliga projektmodell men förväntas aktivt arbeta med att utveckla såväl strukturer som nya förbättrade arbetssätt.

Du rapporterar till Utvecklingschef och placeringsort är Gällstad, ett stenkast från Ulricehamn.

Erfarenheten

Vi vill fortsätta leverera marknadens absolut främsta produkter och söker därför dig som har relevant teknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet kopplat till produktutveckling eller projektledning inom teknik. Vilken bransch du kommer ifrån är mindre relevant. För oss är det i stället viktigt att du känner dig trygg med att leda och ansvara för projekt med högt teknikinnehåll. Ditt sätt att engagera och leda andra människor kommer bli mycket viktigt.

Som individ är du kommunikativ med förmåga att lösa eventuella utmaningar som uppstår i projekten. Att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är nyfiken på att lära dig nya saker ser vi som en förutsättning för att lyckas i uppdraget.

Du är en van användare av affärssystem samt Office 365. Har du goda CAD kunskaper ser vi det som mycket meriterande.

 

Erbjudandet

Här får du vara med och utveckla framtidens produkter för vår bransch. Vi står mitt i en tillväxtresa och är långt ifrån klara. Med på den resan vill vi ha engagerade medarbetare som tillsammans vill nå våra gemensamma mål. Vi ska fortsätta vara det flexibla företaget där man hjälps åt över gränser och gör riktigt bra produkter tillsammans. Vi har all utveckling och produktion i huset vilket gör att du verkligen får vara med och se slutprodukter växa fram.

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på 072 214 23 87. Skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker nedan.

Välkommen att bli en del av Haglund Industri!

 

Om oss

Haglund Industri är ett familjeföretag sen fem generationer med all utveckling och tillverkning i Sverige.

Vi är Sveriges största och en av Europas ledande tillverkare av kylmöbler för restaurang, storkök och caféer.

Vi är idag 140 medarbetare och omsätter 200 MSEK.

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se