Thule Group
Plats

Hillerstorp

Sista ansökningsdag

2022-06-11

Teamleader Kundsupport

Teamleader Kundsupport

En fartfylld tjänst med många kontaktytor. Hos oss får du arbeta med roliga produkter och människor med passion för friluftslivet.

Plats

Hillerstorp

Sista ansökningsdag

2022-06-11

Kundtjänstavdelningen på Thule är en del av Supply Chain. Vi levererar både produkter och service av hög kvalité. Nu stärker vi upp  med en Teamleader som vill vara med och driva vårt servicearbete framåt. Avdelningen består av nio personer, uppdelat  i två grupper;  OES – Original Equipment Solutions och Open Market.

Som Teamleder kommer du att ansvara för ett team som arbetar mot våra OES-kunder, en kundgrupp på ca 30 kunder inom fordonsindustrin med högt ställda förväntningar på oss som leverantör. Teamet du leder, består av fyra personer (inklusive dig själv) och alla har en egen dedikerad kundportfölj med unika processer och rutiner. Det dagliga arbetet består av att registrera och skicka beställningar samt bygga en nära relation våra kunder. För att säkerställa en högklassig service genom hela processen, krävs täta dialoger med övriga avdelningar på Thule.

I rollen som Teamleader kommer du koordinera och leda arbetet för gruppen. Du kommer även att vara en stöttande medarbetare till Kundtjänstchefen Magdalena som har det övergripande personalansvaret för hela gruppen.

Är du en kommunikativ problemlösare som gillar att driva, analysera och koordinera? Sitter relationsbyggande och service i ryggraden?  Bra – då har du de personliga egenskaperna som krävs. Självklart är det positivt om du har en aktiv livsstil och gillar våra produkter.

I övrigt ser vi att du behöver några års erfarenhet från en liknande roll. En vana att arbeta strukturerat med processer i ett högt tempo och att kunna kommunicera både på svenska och engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen. Behärskar du även franska eller tyska ser vi det som ett plus. Då teamet du ingår i arbetar mot fordonsindustrin är det även meriterande med erfarenhet därifrån.

I denna rekrytering samarbetar Thule Sweden AB  med Codeq.

Information om tjänsten och företaget lämnas av Christer Johansson, 0393 - 77 99 95 christer.johansson@codeq.se eller Mia Boozer 036 - 291 24 50    mia.boozer@codeq.se

Placeringsort: Hillerstorp. 

Ansökan via www.codeq.se

 

Om Företaget:

Thule Group är ett globalt sport- och fritidsföretag. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet, med smarta funktioner och hållbar design som gör det lätt för människor världen över att leva ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. och med ett fokus på konsumentdriven innovation och ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv utvecklar, tillverkar och marknadsför vi produkter inom produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (t.ex. takräcken, takboxar, hållare för cykel-, vatten- och vintersporter, taktält som monteras på bil), Active with Kids (t.ex. barnvagnar, cykelvagnar, cykelbarnstolar), RV Products (t.ex. markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar) och Packs, Bags & Luggage (t.ex. vandringsryggsäckar, resväskor och kameraväskor).

Thule Group har cirka 3 300 anställda vid 9 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2021 uppgick till 10,4 miljarder kronor.

www.thulegroup.com

Christer Johansson

Ansvarig konsult

christer.johansson@codeq.se