Ekets Uppåkra
Plats

Skillingaryd

Sista ansökningsdag

2021-08-15

Supply Chain - Planering

Supply Chain - Planering

Vi står mitt i en intressant resa och förstärker nu vårt Supply chain team i Skillingaryd. Vi erbjuder dig en nyckelroll i att optimera vår produktion och säkerställa leveranser i rätt tid till våra kunder.

Plats

Skillingaryd

Sista ansökningsdag

2021-08-15

I rollen tar du helhetsansvar för ordens gång från anskaffning av material till leverans av färdig produkt till kund. Det är du som säkerställer att det finns förutsättningar för ett högt och jämnt utnyttjande av vår maskinpark och att verksamheten levererar enligt åtagande. Grovplanering för produktion ligger också under ditt ansvar.

Vidare håller du såväl kund som leverantörskontakter där du med engagemang lägger fokus vid att upprätthålla och förbättra dessa dialoger.

Fler exempel på arbetsuppgifter:

Du ingår i Supply chain teamet och rapporterar till Planeringschef. Placeringsort är Skillingaryd.

 

Personen

För att vara rätt för uppdraget ser vi att du har en relevant utbildning inom området alternativt ett par års tidigare erfarenhet av planeringsarbete inom tillverkande industri. Är din erfarenhet dessutom kopplat till Automotive ser vi det som mycket meriterande då det är en av de branscher vi verkar inom. Har du förståelse för skärande bearbetning är det ett plus men inte ett krav.

Som person ser du dig själv som en strukturerad, ansvarsfull och drivande i dina processer. Då du i din roll har ansvar för ett antal egna kunder är det viktigt att du obehindrat behärskar såväl svenska som engelska och har en god kommunikativ förmåga. Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina främsta arbetsverktyg.

Vår vardag kännetecknas av teknik, puls och en föränderlig miljö. Vi hoppas att du likt oss lockas av det.  

 

Erbjudandet

Vi välkomnar dig till ett av norra Europas ledande företag inom skärande bearbetning. Du erbjuds en central roll med tvärfunktionella samarbeten och intressanta kund- och leverantörskontakter. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag mitt i en tillväxtresa. I takt med att vi växer finns det dessutom goda utvecklingsmöjligheter för dig att fortsätta din personliga och professionella resa.

I rekryteringen samverkar vi med HR-strateg i Jönköping. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på elin.andersson@hrstrateg.se alt 072 214 23 87. Då vi står inför en semesterperiod kommer vi ta emot ansökningar löpande men återkoppling kan komma att ske under v27 alternativt från v 31 och framåt.

Välkommen till teamet!

 

Om Ekets Uppåkra

Ekets Mekaniska och Uppåkra Mekaniska har sedan starten utvecklats till några av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt ca 340 medarbetare och ca 55 MEUR i årlig omsättning förser vi våra kunder i hela världen med avancerade produkter. Vi är en komplett leverantör som erbjuder våra kunder en mängd lösningar och arbetsmoment inom skärande bearbetning, slipning, induktionshärdning och montering. Våra produktionsenheter har över 160 CNC-maskiner i högeffektiva produktionsceller. Vi har fabriker i Skillingaryd och Eket.

 

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se