Scandbio AB
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-05-23

Redovisningsansvarig SCANDBIO

Redovisningsansvarig SCANDBIO

Välkommen till oss på SCANDBIO där du på riktigt har möjlighet att vara med och påverka såväl din egen som vår utvecklingsresa!

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-05-23

Som Redovisningsansvarig hos oss får du en viktig roll i ett väl sammansvetsat team med kunniga kollegor. Du blir delaktig i månadsbokslut med fokus på avstämningar och bokningar av icke operativa kostnader/balanskontos som t. ex moms, sociala avgifter, pension, skattekonton mm. Du motiveras av utveckling och att driva ständiga förbättringar inom området.

Exempel på övriga arbetsuppgifter,

Du ingår i ett ekonomiteam om 6 personer på huvudkontoret i Jönköping och du rapporterar till Ekonomichef.

Vi ser att detta är en roll där man får möjlighet att påverka sin egen utveckling och där rätt person får möjlighet att efterhand ta ett större och bredare ansvar.

Erfarenheten

Vi är beredda på att satsa på individer med rätt inställning och med en stark inre drivkraft. Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, samt några års relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom redovisning, har ett välutvecklat siffersinne och en analytisk förmåga. Som Redovisningsansvarig förutsätter vi att du också är noggrann och strukturerad.

Som människa är du nyfiken på att lära dig nya saker. Du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar mötet med olika typer av individer. Du använder Excel som ett av dina främsta verktyg och behärskar såväl svenska som engelska mycket väl.

Erbjudandet

På Scandbio jobbar vi med långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer och anställda. Våra kärnvärden; närhet, hållbarhet och proaktivitet genomsyrar bolaget och ställer in siktet på vart vi vill nå. Vi erbjuder dig en central och stimulerande roll där du blir en del av ett tätt sammansvetsat team med något skilda riktningar men med gott kunskapsutbyte. 

 

 Om SCANDBIO

Scandbio med huvudkontor i Jönköping, är Sveriges största företag inom fasta förädlade trädbränslen och säljer 100 % förnybar energi i form av pellets, briketter, loggs och pulver. Produkterna värmer privata hushåll, ger energi till kommunala och statliga verksamheter, samt driver produktionen i små och stora industrier.

Scandbio är idag ca 130 medarbetare fördelade på fem fabriker i Sverige, en i Lettland, samt huvud- och säljkontor. Tillsammans producerar och säljer företaget årligen upp till ca 500 000 ton biobränslen med en omsättning på ca 900 MSEK.
Läs mer på www.scandbio.com

Läs mer på www.scandbio.com

Joakim Skirhammar

Ansvarig konsult

joakim.skirhammar@hrstrateg.se