Tosito
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2021-05-29

Projektutvecklare

Projektutvecklare

Vill du vara med och påverka utvecklingen av Jönköping? Tosito fortsätter växa och behöver därför förstärka sin organisation

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2021-05-29

Rollen

I rollen som Projektutvecklare kommer du uteslutande att arbeta med vår nyproduktion. Du får en nyckelroll i ett engagerat och lösningsorienterat team där du ansvarar du för projektledning och säkerställande av projektens leverans gällande budget, tid och kvalité. Du blir lite av spindeln i nätet i olika projekt då du blir länken mellan sälj och produktion.

Exempel på övriga arbetsuppgifter,

Erfarenhet och personlighet

Vi söker en byggingenjör med 3–7 års relevant arbetslivserfarenhet. Struktur, ordning & reda är självklart för dig samtidigt som vår platta och snabbfotade organisation kräver flexibilitet och förmåga att tempoväxla. Vi ser att du har ett tydligt eget driv, initiativförmåga och mod att fatta beslut. Det är dessutom viktigt att du är lösningsorienterad och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vårt erbjudande

Tosito skall vara Jönköpings bästa arbetsplats. Arbetar man på Tosito delar man våra värderingar,

Omöjligt bor inte här

Vi är lösningsfokuserade! Om vi står inför något som till synes är omöjligt så ska vi tänka på lösningar! Det finns alltid en väg framåt.

Vi hjälper varandra att göra ett bättre jobb!

Självklart hjälps vi åt! Vi är ett ”hugga i företag” där alla hjälper till där det behövs. Att hjälpa varandra att göra ett bättre jobb handlar också om att våga ge feedback, det är då vi utvecklas!

Detaljerna gör skillnaden!

Små saker gör stor skillnad. Att rätta till en skylt som hänger snett, eller plocka upp skräp i en entré – små sake gör skillnad för helheten. Vi tittar på våra fastigheter, entréer med våra hyresgästers ögon och ser saker från deras perspektiv.

Sitt aldrig still i båten!

Vi vill hela tiden utvecklas! Hur kan våra processer bli ännu bättre? det handlar också om att ta vara på tiden, är jag i en fastighet för att tömma ett kärl kan jag alltid kolla trasiga lampor samtidigt eller bara sticka in huvudet hos en hyresgäst och säga hej!

Är det kul gör vi det bra!
Vi tror på att ha roligt på jobbet! Självklart gör vi även saker som vi tycker är mindre roliga, men vi är övertygade om att när man har kul och tycker om det man gör så syns det i resultatet! Det är också ett ansvar att vara med och bidra till en glad och positiv stämning. Detta ser också våra kunder och samarbetspartners!

Om Tosito

Fastighetsbolag med människan i fokus.

Vi är ett engagerat fastighetsbolag med stort fokus på personligt engagemang, hög service och hållbar utveckling. Vår vision är att skapa och förvalta fastigheter som passar människor med olika behov. Vi vill skapa bostäder och kontor som förenar stadspuls med naturnära upplevelser. Vårt mål är att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Vårt hjärta finns i Jönköping men vi utvecklar även bostadsprojekt i Göteborg och Linköping.

 

 

 

Joakim Skirhammar

Ansvarig konsult

joakim.skirhammar@hrstrateg.se