Infranord Components
Plats

Nässjö

Sista ansökningsdag

2022-01-30

Projektledare - Infranord Components

Projektledare - Infranord Components

Vi står inför en spännande framtid med fortsatt långsiktig och lönsam tillväxt. Vi söker nu en projektledare till teamet i Nässjö. Vill du vara med och leverera infrastruktur i världsklass?

Plats

Nässjö

Sista ansökningsdag

2022-01-30

Rollen

Som Projektledare tar du fullt projektansvar för våra kundspecifika projekt. Du blir involverad redan vid anbudsförandet och kommer tillsammans med engagerade kollegor, planera och genomföra projekt bestående av produkter till spårbunden infrastruktur enligt uppsatta mål och budget. I uppdraget driver du flera parallella projekt samtidigt som löper över längre tid. Vidare ansvarar du för att löpande utveckla och bevara kundrelationer samt leda och engagera medarbetare i deras dagliga arbete.

Du ingår i en projektgrupp bestående av 15 personer där konstruktion, kontroll, arbetsberedning, affärssamordning och projektchef ingår. Som projektledare ingår du även i ett antal olika förbättringsgrupper där fokus handlar om att utveckla verksamheten i en fortsatt positiv riktning framåt.

Placeringsort är Nässjö. 

 

Erfarenheten

Vi ser att du har en teknisk eller ekonomisk eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom projektledning och kalkylering. Du är en van projektledare och har erfarenhet av att leda och ansvara för större mer omfattande projekt. Då projekten till stor del innefattar EL ser vi att du bör ha erfarenheter inom El och/eller elkraft.  

Vi lägger stor vikt vid att du är en ansvarsfull & strukturerad person med ett säkerhetstänk i fokus. Med god vana av att planera, genomföra och säkerställa leverans får du arbetet utfört i tid. Din kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder, projektmedlemmar och kollegor.

För uppdraget krävs det att du hanterar både svenska och engelska språket väl samt har god erfarenhet av Office 365.

 

Erbjudandet

Vi söker dig som vill vara med och leverera infrastruktur i världsklass där vårt gemensamma mål är att alltid bli bättre. Vi är en stark och stabil arbetsgivare som är måna om att utveckla våra medarbetare genom utbildningar och avancemang inom Infranord. Vi bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa med våra värdeord som grund, tillsammans, respektfullt och professionellt. Vår framtidsutsikt är ljus och vi är mycket stolta över att få leverera riktigt stabil infrastruktur även till kommande generationer.

Varmt välkommen att bli en del av Infranord Components!

Vi samverkar med HR-strateg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på 072-214 23 87 alternativt på elin.anderssonrstrateg.se. Skicka gärna in din ansökan redan idag. Med hänsyn till julledighet kommer vi återkomma till dig igen från V1 och framåt.

 

Om Infranord Components

Infranord AB Components är en resultatenhet inom Infranord AB med uppdraget att stödja Infranord med produkter inom järnvägssegmentet samt att driva lönsamma externa affärer. Som en av de största aktörerna i Norden för prefabricerade järnvägprodukter, både bygger vi och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Våra cirka 2000 medarbetare arbetar med allt inom ban-, el-, signal- och teleteknik. Vi bedriver även verksamheter inom mättjänster samt tillverkar och renoverar järnvägskomponenter. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret till framtiden. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se