Infranord Components
Plats

Nässjö

Sista ansökningsdag

2020-11-29

Projektledare

Projektledare

Vill du vara med och bidra till en riktigt stabil infrastruktur i Sverige? Vi står inför en spännande framtid med fortsatt långsiktig tillväxt. Vi söker nu en projektledare till teamet i Nässjö!

Plats

Nässjö

Sista ansökningsdag

2020-11-29

Rollen

Som projektledare ingår du i vår projektorganisation på 13 personer inom konstruktion, kontroll, beredning, affärssamordning och projektchef.  Tillsammans med tre projektledare är du ansvarig för att för att offerera, planera och genomföra projekt bestående produktion av produkter till spårbunden infrastruktur enligt uppsatta mål och budget.  

I din roll tar du  projektansvar för dina kundspecifika projekt, från projektplanering till leverans. Tillsammans med dina interna resurser ansvarar och säkerställer du kalkyl, resultat och utförande av projekt. En annan viktig del i rollen är att utveckla och bevara kundrelationer samt att leda och engagera medarbetare.

Som projektledare ingår du även i olika förbättringsgrupper där fokus handlar om att utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning.

 

Erfarenheten

Vi vill fortsätta leverera infrastruktur i världsklass och därför söker vi dig som har relevant teknisk eller ekonomisk utbildning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet inom projektledning och kalkylering. Vilken bransch du kommer ifrån är mindre relevant. För oss är det istället viktigt att du känner dig trygg med att leda och ansvara för större projekt och har tekniskt intresse och förståelse då vardagen präglas av teknik.

Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har god vana av att planera, genomföra och säkerställa leverans enligt uppsatta mål och tidsramar. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl dina kunder, dina projektmedlemmar och kollegor.

För uppdraget krävs det att du hanterar svenska samt engelska språket väl och har god erfarenhet av Office-paketet.

 

Möjligheten

Inom infranord strävar vi alltid efter att bli bättre. Vi är en stark och stabil arbetsgivare som månar om att låta individer utvecklas genom utbildningar och avancemang inom Infranord. Framtidsutsikten är ljus och vi är mycket stolta över att få leverera riktigt stabil infrastruktur för framtiden. Vill du vara med och bidra?

Varmt välkommen att bli en del av Infranord!

Vid den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Elin Andersson på 072 214 23 87.  Visa intresse genom att skicka in din ansökan snarast. 

 

Om Infranord Components

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med prefabricerade produkter samt spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden.

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se