Stenbergs
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Produktionstekniker-Stenbergs

Produktionstekniker-Stenbergs

Stenbergs växer och nu söker vi 2 drivna Produktionstekniker som motiveras av att skapa kreativa lösningar för kunden tillsammans med medarbetarna på Stenbergs.

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Stenbergs är en av Sveriges ledande återförsäljare av avancerade CNC-styrda maskiner för metallbearbetning. 

Stenbergs ingår i J2L Holding AB.

 

Rollen

I rollen som Produkttekniker stöttar du säljarna med teknisk kompetens, kalkyler och kreativa lösningar där kunden är i fokus. Stenbergs säljer nyckelfärdiga lösningar med robotintegration. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösning för kund genom att vara konsultativa, vilket innebär en hel del förmöten hos kund där du som Produktionstekniker bidrar med din spetskompetens som del i ett projektteam.

Som Produktionstekniker kommer du även agera kursledare och hålla i de utbildningar som ingår i Stenbergs utbildningsprogram.

Tjänsten medför 50-80 resdagar per år

Erfarenhet och personlighet

Vi söker dig med relevant gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet. Har du en maskiningenjörsexamen eller lämplig KY-utbildning är det klart meriterande. Vidare har du minst fem års arbetserfarenhet som operatör/tekniker. Har du erfarenhet av att ha arbetat med Stenbergs produkter ser vi det som en klar fördel.

Som person är du driven, resultatinriktad och har ett genuint tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du inte har några problem med självständigt arbete. Du är trygg i dig själv, ansvarsfull och kvalitetsmedveten.

Vårt erbjudande

Som Produktionstekniker på Stenbergs får du arbeta med världsledande premiumprodukter tillsammans med ett engagerat och kunnigt team. Stenbergs är en erkänd, seriös och känd aktör på marknaden bland många konkurrenter. Stenbergs tillser att du som medarbetare är uppdaterad och utbildad på produkterna och du har även goda utvecklingsmöjligheter internt.

Om företaget

Stenbergs är en ledande aktör som förser svensk industri med högkvalitativa maskiner och produktionssystem. Företaget har även en tjänste- och eftermarknadsorganisation i världsklass.

Stenbergs varumärken kännetecknar hög kvalitet, modern teknik och beprövade koncept.

Stenbergs samarbetar med några av världens ledande maskintillverkare, bland annat Okuma, YCM och Soraluce. Stenbergs erbjuder en mängd olika tjänster som underlättar allt från installation till drift samt projektledning, finansiering, metodik, utbildning med mera.

Huvudkontor och utställningshall är beläget i moderna och ändamålsenliga lokaler utmed E4 i Jönköping. I Stenbergsgruppen ingår även Euromaskin samt Sjöborgs Maskin.

 

Joakim Skirhammar

Ansvarig konsult

joakim.skirhammar@hrstrateg.se