Conform Collection
Plats

Vetlanda

Sista ansökningsdag

2021-10-31

Produktionschef - Conform Collection

Produktionschef - Conform Collection

Vi söker dig som har förmåga och kunskap att leda och optimera hela vår produktionsprocess i Holsbybrunn. Du arbetar närvarande, proaktivt och skapar utrymme för utvecklingsarbete som leder till en fortsatt välmående tillväxt.

Plats

Vetlanda

Sista ansökningsdag

2021-10-31

Rollen

I rollen ska du aktivt bidra till att skapa effektiva och optimala flöden. Du leder arbetet med att identifiera förbättringsområden och tillsammans med dina medarbetare vidareutvecklar och säkerställer du såväl den goda arbetsmiljön som flöden, leveransprecision, kvalitet och kundnöjdhet. Du ansvarar för planering, ledning och målstyrning av en mycket konkurrenskraftig produktion.

Vi förväntar oss att du är en närvarande och aktiv ledare, som motiverar och stödjer dina medarbetare. Ditt arbete kännetecknas av din förmåga att komma med idéer och bryta ned dessa till konkreta och mätbara förbättringar som genomförs. I rollen ingår ett resultat-, och personalansvar för ca 23 medarbetare. Du ingår och bidrar aktivt i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Personen

Du har mångårig erfarenhet från en liknande roll och har förmåga att utöva ett engagerande, positivt ledarskap inom produktion. Erfarenhet från verkstadsindustrin är en förutsättning. Meriterande är möbelbranschen. Som person är du resultatorienterad, strukturerad, ödmjuk, analytisk med en stark egen motor. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att engagera och skapa långsiktiga värden genom ditt ledarskap.

Erbjudandet

Vi erbjuder dig en spännande roll i en verksamhet som präglas av ansvarskänsla, stolthet, engagemang och förtroende.

Vid denna rekrytering samarbetar Conform med HR-strateg. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig konsult nedan. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.hrstrateg.se.


Om Conform
CONFORM COLLECTION AB tillverkar och levererar fåtöljer till möbelhandeln i Europa. Sedan starten 1978 har vi arbetat med att designa, utveckla och sälja fåtöljer med en sittkomfort och kvalitet som få kan mäta sig med. Conform är beläget i Holsbybrunn, ca 6 km öster om Vetlanda, har 40 anställda och omsätter ca 360 miljoner, varav 75 % utgörs av export. Vi befinner oss i en fortsatt stark expansion och behöver bli fler engagerade medarbetare som vill skapa hemmets skönaste platser. se mer via www.conform.se 

Henrik Hallström

Ansvarig konsult

henrik.hallstrom@hrstrateg.se