Vibracoustic Forsheda AB
Plats

Värnamo

Sista ansökningsdag

2022-05-20

Process Engineer

Process Engineer

Äntligen kommer chansen till en spännande tjänst hos ett världsledande företag med stora framgångar på marknaden. Framtiden ser verkligen ljus ut och nu behöver teamet i Forsheda utökas med ytterligare en duktig medarbetare.

Plats

Värnamo

Sista ansökningsdag

2022-05-20

Är du vår nya Process Engineer?

Du kommer tillhöra Process Engineering i Business Unit Drive Solution, som idag består av 3 personer. Tillsammans med dina kompetenta kollegor kommer du få arbeta med en bredd av arbetsuppgifter med tyngdpunkt på investerings- och förbättringsprojekt för enheten i Forsheda, och då främst inom montering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har kompetens motsvarande högskola med relevant inriktning, och några års yrkeserfarenhet från tillverkning med montering och hög automationsgrad, gärna från fordonsindustrin. Det är viktigt att du är tekniskt intresserad och kan översätta teori till praktik. Att jobba i projektform är naturligt för dig. Engelska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift. 

Din Personlighet

Som person är du resultatorienterad och lite av en förändringsagent.  Du har lätt för att ta initiativ och tycker att det är viktigt med samarbete för att nå resultat. För att trivas i rollen tror vi att du är duktig på att kommunicera och har god förmåga att anpassa dig till olika situationer och förutsättningar.

Vi erbjuder dig

Vibracoustic är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och atmosfär, där jämställdhet och inkludering är nyckelfaktorer för oss för att lyckas. På Vibracoustic får du jobba med de världsledande biltillverkarna, och du kommer till ett team i Forsheda med positiva och engagerade kollegor som har en stor vilja att lyckas tillsammans. Teamet har en fin sammanhållning och stark gruppdynamik där alla blir respekterade och väl bemötta. För dig är det en självklarhet att både bidra till och bli en del av denna gemenskap.

Om företaget

Vibracoustic är en ledande global NVH-expert inom fordonsindustrin, och tillhandahåller skräddarsydda lösningar som tillför komfort och stöder effektivitet, säkerhet och hållbarhet. Dess expertis sträcker sig över hela produktlivscykeln, för alla fordonssystem samt att dess breda produktsortiment gör det möjligt för Vibracoustic att lösa aktuella och framtida NVH-utmaningar inom alla fordonssegment. Med cirka 10 000 medarbetare på 41 produktions- och teknikanläggningar i 18 länder, kan Vibracoustic betjäna alla större fordonstillverkare. Under 2020 omsatte Vibracoustic totalt 1,8 miljarder euro. För ytterligare information, besök www.vibracoustic.com

Visst låter det som en riktigt bra möjlighet?

 Arbetstider: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Forsheda

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 20 maj direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst. 

I denna rekrytering samarbetar Vibracoustic med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0702 - 71 69 77 . 

Magnus Ryberg

Ansvarig konsult

magnus.ryberg@codeq.se