DENIOS AB
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Marknad- och försäljningsansvarig - DENIOS

Marknad- och försäljningsansvarig - DENIOS

Vår affärsidé handlar om att hjälpa företag till en säkrare arbetsplats för både människa och miljö. Nu vill vi fortsätta tillväxtresan och vår nästa destination är Norge! Är du norsktalande och vill få en nyckelroll som marknad- och försäljningsansvarig?

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Som Marknad- och försäljningsansvarig tar du ansvar för att etablera och utveckla DENIOS på den norska marknaden. Rollen innebär ett helhetsgrepp kring såväl marknadsföringsarbetet som försäljningen. Initialt lägger du stort fokus på marknadsföring och utveckling av vår hemsida/e-handel för att på ett effektivt sätt öka såväl intresse som försäljning av våra drygt 8000 produkter.

Tjänsten har strategiska inslag med fokus på det operativa. Det är du som sätter tonalitet på texter och korrekturläsning av produktbeskrivningar osv ingår som en naturlig del i rollen. Vidare ansvarar du för löpande arbete i CMS och PIM samt set-up för all marknadsföring, SEO och SEM.

Allteftersom att efterfrågan av våra produkter ökar på den norska marknaden kommer du också hantera inkommande orders, offertförfrågningar och skapa merförsäljning vid varje kundkontakt. Vi säljer tekniska produkter vilket innebär att du har en teknisk och konsultativ approach gentemot våra kunder.

I början av den här resan kommer det vara du som förväntas driva arbetet självständigt men i takt med att marknaden utvecklas utökar vi med fler kollegor. Placeringsort är i Huskvarna tillsammans med engagerade kollegor för den svenska verksamheten. Vi är dessutom flexibla med delvis hemmakontor eller annan arbetsort.

 

Erfarenhet

För att lyckas i rollen som Marknad- och försäljningsansvarig ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt ett par års praktisk erfarenhet kopplat till marknad och försäljning. Du har ett affärsdrivet mindset och god förståelse för marknadsföring och vet vikten av att aktivt jobba med mätbara mål och följa upp dem. Som individ är du kommunikativ och har teknisk förståelse. Du ser dig själv som en driftig person som gillar att verka i en bred och varierande roll.

Då du löpande jobbar med marknadsföring, hanterar stora volymer produktinformation samt utvecklar hemsidan ställer det krav på att du är välbekant med PIM, CMS, SEO och SEM.

Rollen kräver att du hanterar såväl norska som engelska språket obehindrat då du dels jobbar mot den norska marknaden, dels i nära samarbete med våra kollegor i Tyskland.

 

Erbjudandet

Du välkomnas in i ett globalt och expansivt företag där du får möjlighet att påverka din egen och företagets utveckling. Vi hoppas du känner stimulans i att få möjligheten att bygga upp verksamheten i Norge från grunden. Du jobbar nära såväl engagerade kollegor som kunder, allt för att hitta bästa lösningar för såväl oss som för dem.

Vi är ivriga på att påbörja den här resan. Är du intresserad av att vara med?

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på 072 214 23 87 eller på elin.andersson@hrstrateg.se

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt men då vi står inför Julledighet kommer vi att återkomma till dig först från V1 och framåt.

 

Om DENIOS

DENIOS har sedan 1986 arbetat med miljösmarta, hållbara & ergonomiska produkter. Vi är världsledaren inom tillverkning och försäljning av produkter för hantering, förvaring och sanering av kemikalier. Denios som företagsgrupp är idag ca 1000 anställda och egna bolag i 26 länder i Europa, Kina och USA, med huvudkontoret placerat i Tyskland. Vår affärsidé är att hjälpa kunder till en säkrare arbetsplats för människa och miljö vid hantering av kemikalier.

De senaste 10 åren har omsättningen i Sverige fyrdubblats, och ligger idag på cirka 65 miljoner. På huvudkontoret för Sverige och Finland arbetar det idag ca 10 medarbetare. Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler på Datorgatan 3 i Huskvarna. För mer information om oss: www.denios.se

 

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se