HR Strateg
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2020-11-29

Interim HR Chef - Sverige

Interim HR Chef - Sverige

Till ett HK i Sverige söker vi dig som med din strategiska erfarenhet och kunskap ska hantera att representera ledningen och arbeta brett med HR konsultativt för olika affärsledningar i landet.

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2020-11-29

Stort fokus under interimsperioden blir att stötta ledning, chefer och ledare med ditt supporterande och utvecklande ledarskap. Verksamheterna har få nivåer och korta informations- och beslutsvägar.

En annan viktig del i arbetet är att snabbt komma in i verksamheterna samt att inspirera till en fortsatt mycket positiv företagskultur som kännetecknas av nytänkande med omtanke och har fyra grundläggande värderingar; enkel, pålitlig, personlig och modig.


Vi söker dig som har verkat strategiskt, men som sätter ett stort värde på att förmedla din gedigna kunskap i ett operativt och supporterande syfte. Du har förmågan att både kunna lyssna, förstå och skapa förtroende på alla nivåer.
Du som söker har idag en flexibel livssituation och ser till uppdrag från söder till norr i Sverige.

Restriktioner kring Covid-19 kommer sannolikt styra resandet under den närmaste perioden. Du är idag tillgänglig omgående för nytt spännande uppdrag inom HR och vill ingå i vårt professionella nätverk och bidra med rätt råd och kunskap genom hela processen. Uppdragets längd är ca 6 månader.


Urvalsprocessen är redan igång med hänsyn till befintligt nätverk, men vi ser gärna fler intressanta profiler. Välkommen med din ansökan omgående! För mer information kontakta ansvarig konsult, henrik.hallstrom@hrstrateg.se

Henrik Hallström

Ansvarig konsult

henrik.hallstrom@hrstrateg.se