Ekets Uppåkra
Plats

Skillingaryd

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Försäljningschef - Ekets X Uppåkra

Försäljningschef - Ekets X Uppåkra

Nu söker vi en framåtriktad och coachande ledare som vill vara med och ta oss till nästa nivå. Du erbjuds en bred och stimulerande roll inom affärsutveckling och ledarskap. Är du vår nya försäljningschef?

Plats

Skillingaryd

Sista ansökningsdag

2022-01-23

Rollen

Som försäljningschef ska du utveckla och leda verksamhetens hela affärsutveckling och försäljning. Tillsammans med företagsledning och dina medarbetare leder och stödjer du affärsutvecklingen och ansvarar för hela kedjan, från analys av marknader, kundkontakt och driva försäljningen inom strategiskt utvalda områden. Du har fullt kommersiellt ansvar för båda våra enheter i Eket och Skillingaryd där du förväntas agera bollplank för såväl ditt team som övriga organisationen inom försäljning. I rollen ingår även övergripande marknadskommunikation.  

Vidare kommer du:

Som försäljningschef är du en del av koncernledningsgruppen och rapporterar till VD. Placeringsort Skillingaryd. Resor förekommer som en naturlig del i tjänsten.

 

Erfarenheten

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av försäljnings- och marknadsansvar alternativt haft affärsområdesansvar eller funktionsansvar från en större verksamhet. Detta med fördel kopplat till tillverkningsindustrin. Du har ett coachande ledarskap och är stark inom B2B-försäljning.  Utöver ditt goda ledarskap och dokumenterade erfarenhet inom försäljning ser vi att du är handlingskraftig med förmågan att visualisera och framgångsrikt implementera strategier och affärskoncept.

Uppdraget kräver att du behärskar såväl svenska som engelska obehindrat och är van användare av affärssystem och Office 365.

Teknisk förståelse och nyfikenhet är viktigt för att du ska trivas på bästa sätt hos oss.

 

Erbjudandet

Du välkomnas in i ett av norra Europas ledande företag inom skärande bearbetning. Utmaningen och utvecklingspotentialen är stor och genom ditt engagemang och sätt att leda andra kommer du direkt bidra till din egen och vår utveckling.  Du erbjuds en utmanande roll med stort ansvar i att skapa långsiktig och lönsam tillväxt samt sätta nya mål och strategier inför framtiden.  

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg i Jönköping. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på elin.andersson@hrstrateg.se alt 072 214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

 

Om Ekets X Uppåkra

Ekets Mekaniska och Uppåkra Mekaniska har sedan starten utvecklats till några av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt ca 340 medarbetare och ca 60 MEUR i årlig omsättning förser vi våra kunder i hela världen med avancerade produkter. Vi är en komplett leverantör som erbjuder våra kunder en mängd lösningar och arbetsmoment inom skärande bearbetning, härdning, slipning och montering. Våra produktionsenheter har över 150 CNC-maskiner i högeffektiva produktionsceller. Vi har fabriker i Skillingaryd och Eket.

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se