Proline Group
Plats

Lidköping

Sista ansökningsdag

2022-05-29

Distriktschef – Proline Group

Distriktschef – Proline Group

Vi erbjuder dig en nyckelroll i vår verksamhet och koncern.

Plats

Lidköping

Sista ansökningsdag

2022-05-29

Proline Group fortsätter växa på den svenska marknaden. Utmaningen och utvecklingspotentialen är enorm, där du ska leda och ansvara för projektens genomförande tillsammans med dina medarbetare, kunder, underentreprenörer och leverantörer. Vi förväntar oss att du tillsammans med oss vill se in i framtiden och ge oss verktygen, kunskapen och möjligheter för vår pågående utvecklingsresa.

I rollen har du fullt resultat- och personalansvar, från produktionsplanering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid till slutbesiktning och eftermarknaden.

Utifrån rollen kommer du i huvudsak arbeta operativt som strategiskt med mycket kommunikation och leda projekt och etablera och underhålla befintliga relationer och säkerställa att projekten löper enligt plan. I rollen ingår också ansvar för projektens sammanställning och administration. Du rapporterar till VD Proline Väst.

Dina kvalifikationer

Du har en byggteknisk utbildning och erfarenhet av bland annat byggservice eller entreprenad. Tidigare har du arbetat som ledare för en serviceavdelning eller som arbetsledare och vill nu ta ett spännande kliv i din karriär. Kunskaper inom entreprenad-juridik är meriterande. Vi ser med fördel att du har erfarenhet från små eller medelstora entreprenader där teamkänslan och entreprenörsdrivet är tydligt.

Personliga egenskaper

För att du ska lyckas och trivas hos oss är det viktigt att du är en prestigelös ledare och lagspelare som har en härlig passion och förståelse för såväl medarbetare, affären och verksamheten. Du skapar förutsättningar för bra samarbete. Du bygger ditt ledarskap på förtroende och involvering och har pondus samt modet att utmana konstruktivt.

Vidare har du förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera flera projekt parallellt. Vidare är du strukturerad, noggrann och har ett ekonomiskt tänkande.

Vi på Proline Group utvecklas ständigt och för att lyckas med det krävs det att vi har modiga ledare och medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och strategier. För oss är vår värdegrund viktig och vi förutsätter att du trivs som bäst i en verksamhet som ser ”laget före jaget”.

Din ansökan
Vill du bli vår nya ledare och medarbetare och arbeta tillsammans med oss på vår spännande utvecklingsresa, är du varmt välkommen att bli en del av oss!

Vid denna rekrytering samarbetar Proline Group med HR-strateg. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 29 maj. För mer information kontakta HR-strategs konsult Henrik Hallström på 073 545 28 88.


Om Proline Group

Proline Väst AB är marknadsledande i Västra Sverige inom relining av dag- och spillvattenledningar i byggnader. Med egenutvecklad teknik renoverar vi rör med de gamla rören som form. Med våra reliningsmetoder behövs varken rivningsarbeten eller byte av rör och stammar.

Vi är en helhetsleverantör som utför arbetet helt i egen regi för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande och bemötande. Proline Väst har i dagsläget 53 medarbetare på tre distriktskontor i Västra Sverige. Proline Väst ingår i Proline Group AB som ägs av den industriella gruppen Lifco AB.
Se mer www.Proline-group.com

 

Henrik Hallström

Ansvarig konsult

henrik.hallstrom@hrstrateg.se