Toxic
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-06-01

COO till Toxic

COO till Toxic

Vi är en digital byrå som i över 20 år drivits av att skapa digitala kundupplevelser och teknik som används. E-handel, webb, applikationer och systemintegrationer – vi hittar lösningar som gör kundens vardag både lättare och roligare. Vill du vara med och på riktigt påverka vår framtid?

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2022-06-01

Som COO på Toxic har du helhetsansvaret för den operativa verksamheten. Du säkerställer våra processer och ser till att vi arbetar smart och effektivt med kunden i fokus. Du får möjlighet att utveckla och leda både vårt arbetssätt och oss som jobbar här. Idag är vi ett gott gäng på 60 personer som sitter utspridda på våra kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås.

Tillsammans med ägare och ledning driver du strategier och mål för verksamheten. Självklart räknar vi med att du förankrar och ser till att mål och aktiviteter genomförs och följs upp. Du har en handfull operativa chefer som direktrapporterar till dig. Tillsammans motiverar och utvecklar ni starka och autonoma team.

Sverige är vår marknad. Resor till våra kontor och kunder är en del av din vardag. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till CEO. Placeringsort är Jönköping.

 

Vi är nyfikna på dig som har en bakgrund/förståelse för byråbranschen. Har du dessutom erfarenhet inom webb, digital marknadsföring eller IT blir vi lite extra nyfikna. Förstår du snacket om digitala lösningar i korridorerna och ute hos våra kunder så kommer du verkligen känna dig som hemma hos oss. Kanske jobbar du idag som projektledare, avdelningschef eller affärsområdeschef men känner dig manad att ta nästa kliv i din karriär.

Toxic har utsetts till Gasellföretag flera år i rad. Tillväxten de senaste åren har varit fantastisk. Det är både roligt och motiverande men samtidigt är det en utmaning - och därför behöver vi nu dig med förmågan att sätta strukturer och skapa trygghet genom ditt coachande ledarskap. Förmodligen skulle din omgivning beskriva dig som affärsmässig med förmåga att analysera en verksamhet utifrån ett strategiskt och ekonomiskt perspektiv. Du är helt enkelt vass på att skapa rätt förutsättningar för en fortsatt stark utvecklingsresa.

 

Hos oss får du vara med och påverka framtiden. Vi gör den här resan tillsammans och lever efter våra värderingar. På Toxic brinner vi för att skapa riktigt bra lösningar för våra kunder och ser dessutom till att ha kul tillsammans, både på och utanför jobbet.

På Toxic strävar vi efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en av våra främsta styrkor. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter som gör oss ännu starkare.

HR-strateg hjälper oss med den här rekryteringen. Vill du veta mer om oss eller uppdraget kontakta rekryteringskonsult Elin Andersson på 072 214 23 87 alt elin.andersson@hrstrateg.se. Sista dagen för visat intresse är 1/6. Vi är mer än redo att ta emot dig!

 

Så, vill du vara med och utveckla Toxic till nästa nivå?

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se