Prototal
Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2021-10-17

Affärsutvecklare - Prototal

Affärsutvecklare - Prototal

Vi står inför en kraftig tillväxtresa. Med oss på den på resan vill vi ha engagerade medarbetare som brinner lite extra för affärsutveckling. Vill du vara med och på riktigt sätta avtryck inför framtiden?

Plats

Jönköping

Sista ansökningsdag

2021-10-17

 

Rollen

Som affärsutvecklare lägger du stort fokus på att utveckla affärsområdet 3D-print AM (serieproduktion) inom Polymera produkter. Marknaden för 3D print växer snabbt och vi söker dig som vill jobba nära kunderna där energin riktas till att främst skapa nya affärsmöjligheter för Prototal.

Rollen har såväl operativa som strategiska inslag där du förväntas driva hela försäljningsprocessen från ax till limpa men också arbeta i det längre perspektivet och strategiskt utveckla affärsområdet tillsammans med kollegor inom bland annat sälj och teknik.

Sverige är din marknad och våra kunder finns i de flesta branscher vilket medför goda möjligheter till utveckling. Vi har toppmodern utrustning på våra enheter runt om i landet där vi levererar allt ifrån prototyper till större serier. Digitala möten men även resor till såväl kunder som våra produktionsenheter förekommer frekvent.

Huvudkontoret finns i Jönköping men för oss är det mer primärt att vi är rätt för varandra än att du bor i närområdet. Möjlighet finns därmed att utgå hemifrån eller annan ort. Du ingår i säljteamet och rapporterar till försäljningschef i Jönköping.

 

Personen

Vi ser att du har praktisk erfarenhet utav affärsutveckling, gärna kopplat till nyförsäljning med teknisk inriktning. Troligtvis känner du igen dig som prestationsorienterad, kommunikativ och är riktigt duktig på att skapa nya förtroendeingivande relationer. Du är ihärdig i resan mot målet och är beredd att tillsammans med dina kollegor kämpa för att nå våra gemensamma mål. Är din bakgrund kopplat till legoproduktion inom exempelvis plast, skärande bearbetning eller liknande är det en fördel men inget krav.  

Vi är en internationell koncern vilket ställer krav på att du obehindrat behärskar såväl svenska som engelska språket. Du är van användare av affärssystem och trygg i Excel. Har du ett starkt relevant nätverk ser vi det som mycket meriterande.

 

Erbjudandet

Vi är Nordeuropas största leverantör och partner inom 3D printing, Vakumgjutning, aluminiumverktyg och formsprutning. Den tillväxtresan vi ska göra är fullt möjlig med rätt individer med oss. Vi erbjuder dig en fri roll med stort eget ansvar att driva affärsområdet 3D print framåt.  I takt med att vi växer kommer det självklart också medföra goda utvecklingsmöjligheter. Vi vill att vi ska växa, tillsammans!

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg i Jönköping. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på elin.andersson@hrstrateg.se alt 072 214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Är du redo för tillväxtresan?

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se