Ekets Uppåkra
Plats

Skillingaryd

Sista ansökningsdag

2021-05-23

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Ekets Uppåkra står inför en intressant tillväxtfas och behöver bli fler. Vi söker dig som vill vara med och ta bolaget till nästa nivå i en nyckelroll roll som Affärsutvecklare. Är du beredd att göra jobbet, tillsammans med oss?

Plats

Skillingaryd

Sista ansökningsdag

2021-05-23

Ditt främsta fokus kommer handla om att skapa nya affärsmöjligheter för Ekets Uppåkra. Våra kunder finns i flera branscher, bland annat Automotive och försvarsindustrin vilket medför goda möjligheter för starka nätverk och lönsamma affärer. I din roll kommer du utveckla såväl befintliga som nya kunder där Sverige är din marknad. Du förväntas självständigt planera och strukturera upp din tid och resor ingår som en naturlig del i arbetet.

Som Affärsutvecklare hos oss får du goda möjligheter att påverka och forma din roll utifrån bolagets övergripande strategi. Du ingår i sälj- och marknadsteamet och rapporterar till Marknad- och försäljningschef.

Vart du bor i landet är mindre viktigt för oss. Vi lägger i stället stor vikt vid att vi är rätt för varandra. Det finns därmed möjlighet för dig att utgå hemifrån. Kontinuerliga besök på respektive Eket och Uppåkra är dock viktig, dels för att få förståelse för organisationen, dels för att bygga goda samarbeten med dina kollegor.

 

Personen

För att lyckas bryta nya marker på ett framgångsrikt sätt ser vi att du har en relevant teknisk eller affärsintriktad högskoleutbildning alternativt ett par års erfarenhet i en liknande roll.  Du är vass i kunddialoger och har teknisk förståelse och intresse. Viss kunskap i ritningsläsning krävs.

Då du har fullt ansvar för dina kunder är det viktigt att du obehindrat behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du är van användare av affärssystem och Excel är ett av dina främsta arbetsverktyg.

Utöver ditt starka intresse och erfarenhet inom affärsutveckling ser vi att du är initiativtagande, kommunikativ och är ihärdig i resan mot målet.  Du är beredd att tillsammans med kollegorna i sälj- och marknadsteamet göra jobbet för att bli framgångsrika. Vi jobbar mycket tvärfunktionellt internt och hoppas även du ser värdet och nyttan i det.  

 

Erbjudandet

Vi välkomnar dig till ett av norra Europas ledande företag inom skärande bearbetning. Du erbjuds en utmanande roll med stort ansvar i att skapa långsiktig och lönsam tillväxt. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag mitt i en tillväxtresa. I takt med att vi växer finns det dessutom goda utvecklingsmöjligheter för dig att fortsätta din personliga och professionella resa.

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg i Jönköping. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på elin.andersson@hrstrateg.se alt 072 214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 23/5.

Välkommen till teamet!

 

Om Ekets Uppåkra

Ekets Mekaniska och Uppåkra Mekaniska har sedan starten utvecklats till några av norra Europas mest kvalificerade företag inom avancerad skärande bearbetning. Med totalt ca 340 medarbetare och ca 55 MEUR i årlig omsättning förser vi våra kunder i hela världen med avancerade produkter. Vi är en komplett leverantör som erbjuder våra kunder en mängd lösningar och arbetsmoment inom skärande bearbetning, slipning, induktionshärdning och montering. Våra produktionsenheter har över 160 CNC-maskiner i högeffektiva produktionsceller. Vi har fabriker i Skillingaryd och Eket.

 

Elin Andersson

Ansvarig konsult

elin.andersson@hrstrateg.se