Lediga uppdrag

Inköpschef – Wexiödisk

Vi söker en utvecklings- och serviceorienterad Inköpschef

Läs mer

Affärsutvecklare – Prototal

Prototal omsätter idag ca 500 msek och har ambition att genom förvärv och organisk tillväxt fördubbla omsättningen till 2024. Med på resan vill vi ha engagerade medarbetare som brinner lite extra för affärsutveckling. Vill du vara med och på riktigt sätta avtryck inför framtiden?

Läs mer

Ekonom & BRF-förvaltare – Jönköpingsbostäder & Advisorgruppen

Ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar där bemötande och rådgivning är A & O. Detta är utmaningen för dig som vill jobba med ekonomi, kundbemötande, förenings- och fastighetsjuridik i en spännande mix!

Läs mer

Ekonomichef

Vi söker en framåtriktad Ekonomichef som får stora möjligheter att påverka i en driven, dynamisk och entreprenörsdriven organisation

Läs mer

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

HR Chef

Proton Group

Ekonomichef

Jönköping University

Produktionschef

LK Pex

Program Management Office Manager

ITAB

”Bra återkoppling och en snabb process”

”Att byta jobb är alltid ett stort steg, inte minst för den sökande. En viktig del är att hitta en matchning som passar mellan medarbetare och företag som skall anställa, både vad gäller kompetens och värdegrund. I processen upplevde jag HR-Strateg som ett seriöst företag som arbetade med dessa frågor. Bra återkoppling och en snabb process. Matchningen fungerade utmärkt och jag har nu ett utmanande och roligt jobb som jag brinner för.”

Fredrik Zimmerman – Försäljningsansvarig, Tosito