Lediga uppdrag

Interim HR konsult – Jönköping

Till en tillverkande industri i Jönköping

Läs mer

Digital Business Developer

Välkommen som digital affärsutvecklare på en av Jönköpings läns största koncerner. Vi erbjuder en bred och ansvarsfull tjänst i vårt marknadsteam på moderbolaget som innebär tätt samarbete med våra dotterbolag i en internationell miljö.

Läs mer

Affärsutvecklare

Ekets Uppåkra står inför en intressant tillväxtfas och behöver bli fler. Vi söker dig som vill vara med och ta bolaget till nästa nivå i en nyckelroll roll som Affärsutvecklare. Är du beredd att göra jobbet, tillsammans med oss?

Läs mer

Projektledare/Teknisk sälj

Ekets Uppåkra står inför en intressant tillväxtfas och behöver bli fler. Vi söker dig som vill vara med och verkligen påverka vår framtid i en roll som Projektledare/teknisk sälj.

Läs mer

Projektutvecklare

Vill du vara med och påverka utvecklingen av Jönköping? Tosito fortsätter växa och behöver därför förstärka sin organisation

Läs mer

Controller – inriktning produktion

Vi söker dig som har förmåga och kunskap att utveckla vår controllerfunktion till nästa nivå.

Läs mer

Inköpsansvarig

Vi söker dig som vill arbeta brett och utvecklas i rollen som inköpare i vår produktionsenhet i Ulricehamn. Tillsammans med ledning och kollegor förväntas du driva och säkerställa inköpsfunktionen proaktivt framåt.

Läs mer

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

HR Chef

Proton Group

Head Of Business Controller

ITAB

Produktionschef

LK Pex

Inköpsansvarig

Separett

”Bra återkoppling och en snabb process”

”Att byta jobb är alltid ett stort steg, inte minst för den sökande. En viktig del är att hitta en matchning som passar mellan medarbetare och företag som skall anställa, både vad gäller kompetens och värdegrund. I processen upplevde jag HR-Strateg som ett seriöst företag som arbetade med dessa frågor. Bra återkoppling och en snabb process. Matchningen fungerade utmärkt och jag har nu ett utmanande och roligt jobb som jag brinner för.”

Fredrik Zimmerman – Försäljningsansvarig, Tosito