Lediga uppdrag

Systemtekniker

Vi söker dig som vill få en nyckelroll i att skapa en modern och hållbar IT-plattform för framtiden. Vi befinner oss i ett spännande skede och du får stora möjligheter att påverka såväl din egen som Scandbios utveckling inom IT.

Läs mer

Teknisk innesäljare

Denios är en del av ett globalt expansivt företag som verkar i en hållbar framtidsbransch. Vår resa är långt ifrån över. Lockas du av rådgivande och teknisk försäljning? Vi välkomnar nu två nya kollegor till teamet.

Läs mer

Test Engineer

Vibracoustic är världsledande inom segmentet antivibrationslösningar och vi strävar hela tiden för att leverera produkter och service i världsklass till våra kunder. Lokalt i forsheda har vi ett mycket starkt utvecklings- och testteam och vi söker nu en Test Engineer till teamet!

Läs mer

Produktionsplanerare

Vibracoustic är världsledande inom segmentet antivibrationslösningar och strävar hela tiden efter att vara i framkant i branschen. Vi erbjuder dig en omväxlande roll som produktionsplanerare i ett entreprenörsdrivet bolag. Vill du ta plats i teamet och få möjlighet att fortsätta utvecklas hos oss?

Läs mer

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

HR Chef

Proton Group

Head Of Business Controller

ITAB

Produktionschef

LK Pex

Inköpsansvarig

Separett

Hur upplevde du rekryteringsprocessen?

”Rekryteringsprocessen upplevdes trevlig och med ett professionellt bemötande där jag hela tiden fick aktuell information om processens status.”

Daniel Lagander – VD, Björkö Mekaniska