Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt .  Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning, erfarenhetsutbyte och vi håller dig uppdaterad om kommande tjänster.

Så, vill du vara med?

Lediga uppdrag

Head of Group Business Controlling

Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla ITAB för framtiden och inom givna ramar forma koncernens finansiella planering och business controlling som funktion tillsammans med CFO.

Läs mer

HR-chef

Proton Group befinner sig i en spännande fas där siktet är inställt mot 2030. Vi söker en erfaren HR-chef som såväl strategiskt som operativt vill påverka och bidra till Proton Groups tillväxtresa.

Läs mer

Vill du ingå i vårt nätverk för framtida tjänster?

Vi utökar ständigt vårt professionella nätverk och vi hoppas att du vill vara en del av det. Du har också  möjlighet att prenumerera på våra lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Gå med i nätverket

Gå med i vårt nätverk av Interima chefer

Vi är stolta över vårt professionella nätverk av starka Interimschefer med erfarenhet av såväl ägarledda mindre bolag som större internationella koncerner.

Vi tänker långsiktigt och vill samverka med konsulter som står upp för våra värderingar och är intresserade av personlig och professionell utveckling.

Gå med i nätverket

”Jag blev från första kontakt väldigt imponerad av HR-strateg”

Jag blev från första kontakt väldigt imponerad av HR-strateg då möte kändes väldigt personligt och avslappnat.
Alla mina frågor om rollen och företaget i stort kunde besvaras där och då utan problem, vilket gjorde att jag fick stort förtroende för Elin som var den rekryteringskonsult jag träffade.
Bra stöttning under själva rekryteringen och uppföljning efter att suttit på tjänsten några månader gjorde att jag kände mig väl omhändertagen genom hela processen.

Martina Erdman – Key Account Manager, Proton Finishing AB