Lediga uppdrag

Teknisk säljare som trivs bäst på fält! – Konfidentiellt

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och konsultativ Teknisk säljare. Du kommer få jobba med teknik i framkant och erbjuds en fri roll med stort eget ansvar.

Läs mer

Projektledare – Infranord Components

Vi står inför en spännande framtid med fortsatt långsiktig och lönsam tillväxt. Vi söker nu en projektledare till teamet i Nässjö. Vill du vara med och leverera infrastruktur i världsklass?

Läs mer

Mjukvaruutvecklare-Wexiödisk

Vi söker en Mjukvaruutvecklare som vill ta en viktig roll på Wexiödisk genom att jobba med programmering av våra styrsystem

Läs mer

Global Sourcing Manager – BabyBjörn

Till vårt distribution- och logistikcenter i Lanna (Värnamo) erbjuder vi dig en ny spännande roll där du ska sätta vår sourcingstrategi och verkställande.

Läs mer

Marknad- och försäljningsansvarig – DENIOS

Vår affärsidé handlar om att hjälpa företag till en säkrare arbetsplats för både människa och miljö. Nu vill vi fortsätta tillväxtresan och vår nästa destination är Norge! Är du norsktalande och vill få en nyckelroll som marknad- och försäljningsansvarig?

Läs mer

Fabrikschef – Ekets Mekaniska

Vi söker dig som ska ansvara för att leda fabrikens dagliga verksamhet och hantera den långsiktiga utvecklingen tillsammans med VD.

Läs mer

Finance and Operations Manager – Positec Nordic

Positec står inför en mycket spännande expansion på den nordiska marknaden. Till vårt huvudkontor i Jönköping erbjuder vi dig en spännande utmaning med stor utvecklingspotential. Utveckla och implementera en ny administrativ funktion, utifrån en global marknad.

Läs mer

Projektledare och Montörer

Teknikrör är sedan 2020 en del av Proton Group och har nu påbörjat en spännande tillväxtresa.

Läs mer

Produktionstekniker-Stenbergs

Stenbergs växer och nu söker vi 2 drivna Produktionstekniker som motiveras av att skapa kreativa lösningar för kunden tillsammans med medarbetarna på Stenbergs.

Läs mer

Försäljningschef – Ekets X Uppåkra

Nu söker vi en framåtriktad och coachande ledare som vill vara med och ta oss till nästa nivå. Du erbjuds en bred och stimulerande roll inom affärsutveckling och ledarskap. Är du vår nya försäljningschef?

Läs mer

Teknisk Projektledare – Haglund Industri

Vi söker dig som brinner för teknik, projektledning och utveckling och som vill vara med och ta fram marknadens bästa produkter inom kyl och frys. Du välkomnas in i ett branschledande företag som står mitt i en stark tillväxtresa. Är du vår nya Tekniska Projektledare?

Läs mer

Utesäljare med ambitioner – Elkedjan

Vill du vara med och bygga Sveriges starkaste Elkedja? Vi söker nu dig som vill utmana elinstallationsbranschen att ta nästa steg. Är du en proaktiv säljare med ambitioner? Då är vi nyfikna på dig

Läs mer

Från 2022 är HR-strateg och Codeq ett gemensamt bolag. För att se fler lediga tjänster klicka här

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

Country Manager

Separett GmbH

Ekonomichef

Jönköping University

Produktionschef

LK Pex

Program Management Office Manager

ITAB

Hur upplevde du rekryteringsprocessen?

”Rekryteringsprocessen upplevdes trevlig och med ett professionellt bemötande där jag hela tiden fick aktuell information om processens status.”

Daniel Lagander – VD, Björkö Mekaniska