Lediga uppdrag

Distriktschef – Proline Group

Vi erbjuder dig en nyckelroll i vår verksamhet och koncern.

Läs mer

Teamleader Kundsupport

En fartfylld tjänst med många kontaktytor. Hos oss får du arbeta med roliga produkter och människor med passion för friluftslivet.

Läs mer

COO till Toxic

Vi är en digital byrå som i över 20 år drivits av att skapa digitala kundupplevelser och teknik som används. E-handel, webb, applikationer och systemintegrationer – vi hittar lösningar som gör kundens vardag både lättare och roligare. Vill du vara med och på riktigt påverka vår framtid?

Läs mer

Process Engineer

Äntligen kommer chansen till en spännande tjänst hos ett världsledande företag med stora framgångar på marknaden. Framtiden ser verkligen ljus ut och nu behöver teamet i Forsheda utökas med ytterligare en duktig medarbetare.

Läs mer

Redovisningsansvarig SCANDBIO

Välkommen till oss på SCANDBIO där du på riktigt har möjlighet att vara med och påverka såväl din egen som vår utvecklingsresa!

Läs mer

Från 2022 är HR-strateg och Codeq ett gemensamt bolag. För att se fler lediga tjänster klicka här

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

Country Manager

Separett GmbH

Ekonomichef

Jönköping University

Produktionschef

LK Pex

Program Management Office Manager

ITAB

Hur upplevde du rekryteringsprocessen?

”Rekryteringsprocessen upplevdes trevlig och med ett professionellt bemötande där jag hela tiden fick aktuell information om processens status.”

Daniel Lagander – VD, Björkö Mekaniska