Lediga uppdrag

Business Controller – konfidentiellt

Är du redo att ta dig an ett nytt intressant uppdrag som Business Controller?

Läs mer

Produktionschef – Conform Collection

Vi söker dig som har förmåga och kunskap att leda och optimera hela vår produktionsprocess i Holsbybrunn. Du arbetar närvarande, proaktivt och skapar utrymme för utvecklingsarbete som leder till en fortsatt välmående tillväxt.

Läs mer

Ekonomichef-Wexiödisk

Vi söker en framåtriktad Ekonomichef som får stora möjligheter att påverka i en tekniskt driven organisation och inom givna ramar fortsätta forma och utveckla ekonomifunktionen.

Läs mer

Affärsutvecklare – Prototal

Vi står inför en kraftig tillväxtresa. Med oss på den på resan vill vi ha engagerade medarbetare som brinner lite extra för affärsutveckling. Vill du vara med och på riktigt sätta avtryck inför framtiden?

Läs mer

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

Country Manager

Separett GmbH

Ekonomichef

Jönköping University

Produktionschef

LK Pex

Program Management Office Manager

ITAB

Hur upplevde du rekryteringsprocessen?

”Rekryteringsprocessen upplevdes trevlig och med ett professionellt bemötande där jag hela tiden fick aktuell information om processens status.”

Daniel Lagander – VD, Björkö Mekaniska