Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt .  Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning, erfarenhetsutbyte och vi håller dig uppdaterad om kommande tjänster.

Så, vill du vara med?

Lediga uppdrag

Senior redovisningskonsult – controllerinriktning

Jobbar du med redovisning, rådgivning och controlling idag, och vill vara med och utveckla Advisorgruppens controllererbjudande? Välkommen att läsa mer om rollen som Senior redovisningskonsult med controllerinriktning!

Läs mer

Senior lönekonsult – ansvar för affärsområdet Lön

Brinner du för att arbeta med lön? Nu har du den unika möjligheten att ansvara för och utveckla affärsområdet Lön på Advisorgruppen!

Läs mer

Head of Group Business Controlling

Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla ITAB för framtiden och inom givna ramar forma koncernens finansiella planering och business controlling som funktion tillsammans med CFO.

Läs mer

Vill du ingå i vårt nätverk för framtida tjänster?

Vi utökar ständigt vårt professionella nätverk och vi hoppas att du vill vara en del av det. Du har också  möjlighet att prenumerera på våra lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Gå med i nätverket

Gå med i vårt nätverk av Interima chefer

Vi är stolta över vårt professionella nätverk av starka Interimschefer med erfarenhet av såväl ägarledda mindre bolag som större internationella koncerner.

Vi tänker långsiktigt och vill samverka med konsulter som står upp för våra värderingar och är intresserade av personlig och professionell utveckling.

Gå med i nätverket

”Bra återkoppling och en snabb process”

”Att byta jobb är alltid ett stort steg, inte minst för den sökande. En viktig del är att hitta en matchning som passar mellan medarbetare och företag som skall anställa, både vad gäller kompetens och värdegrund. I processen upplevde jag HR-Strateg som ett seriöst företag som arbetade med dessa frågor. Bra återkoppling och en snabb process. Matchningen fungerade utmärkt och jag har nu ett utmanande och roligt jobb som jag brinner för.”

Fredrik Zimmerman – Försäljningsansvarig, Tosito