Lediga uppdrag

Inköpsansvarig

Med vår spännande tillväxtresa som grund, ska du utveckla och implementera en ny inköpsfunktion utifrån en global marknad. Du ansvarar för att ta fram och implementera en plan för vår inköpsavdelning och identifiera affärsmöjligheter för Separett AB, våra filialer och dotterbolag i världen.

Läs mer

Produktionschef

Vi söker dig som har förmåga och kunskap att leda och optimera hela produktionsprocessen i vår tillverkning i Ulricehamn. Du arbetar proaktivt och skapar utrymme för utvecklingsarbete som leder till en fortsatt välmående tillväxt.

Läs mer

Interim HR Chef – Sverige

Till ett HK i Sverige söker vi dig som med din strategiska erfarenhet och kunskap ska hantera att representera ledningen och arbeta brett med HR konsultativt för olika affärsledningar i landet.

Läs mer

Sälj- och marknadskoordinator

Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa! Som vår nya Sälj- och marknadskoordinator erbjuds möjligheten att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället

Läs mer

Projektledare

Vill du vara med och bidra till en riktigt stabil infrastruktur i Sverige? Vi står inför en spännande framtid med fortsatt långsiktig tillväxt. Vi söker nu en projektledare till teamet i Nässjö!

Läs mer

.Net-utvecklare

Nu ska vi utöka teamet ytterligare! Vill du vara med och driva den digitala utvecklingen inom marknadskommunikation i en av Europas ledande teknikhandelskoncerner?

Läs mer

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

Verkställande Direktör

RG mekaniska

Head Of Business Controller

ITAB

Chef-Företag & Lantbruk Bank

Länsförsäkringar

Inköpchef

Elkedjan

”Jag blev från första kontakt väldigt imponerad av HR-strateg”

Jag blev från första kontakt väldigt imponerad av HR-strateg då möte kändes väldigt personligt och avslappnat.
Alla mina frågor om rollen och företaget i stort kunde besvaras där och då utan problem, vilket gjorde att jag fick stort förtroende för Elin som var den rekryteringskonsult jag träffade.
Bra stöttning under själva rekryteringen och uppföljning efter att suttit på tjänsten några månader gjorde att jag kände mig väl omhändertagen genom hela processen.

Martina Erdman – Key Account Manager, Proton Finishing AB