Lediga uppdrag

Customer Service

Vibracoustic är världsledande inom segmentet antivibrationslösningar och vi strävar hela tiden för att leverera service i världsklass till våra kunder. Vill du ta plats i vårt Customer Service Team och bidra till vår fortsatta utveckling?

Läs mer

Produktionsplanerare

Vibracoustic är världsledande inom segmentet antivibrationslösningar och strävar hela tiden efter att vara i framkant i branschen. Vi erbjuder dig en omväxlande roll som produktionsplanerare i ett entreprenörsdrivet bolag. Vill du ta plats i teamet och få möjlighet att fortsätta utvecklas hos oss?

Läs mer

Program Management Office Manager

The One ITAB transformation programme is established and is planned for a 24-month period. Containing a number of initiatives, the overall programme is controlled through a central PMO.

Läs mer

Projektledare

Proton Engineering står mitt i en tillväxtresa där varje medarbetares insats blir nyckeln till att vi på riktigt lyckas. Vill du vara med på resan som projektledare och få möjlighet att i allra högsta grad bidra till att ta bolaget vidare till nästa nivå?

Läs mer

VP People & Culture

Siktet är inställt! ITAB befinner sig på en spännande resa där man ska ta koncernen till nästa nivå.

Läs mer

Application Engineer

Vi erbjuder dig nu en plats i ett entreprenörsdrivet bolag där du får möjlighet att vara med och utveckla morgondagens lösningar kopplat till El och hybridbilar.

Läs mer

Marknadsföringsansvarig

Separett befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där vi i snabb takt växer på den svenska och globala marknaden. Vi söker dig som vill vara en del av Separettfamiljen och på riktigt vara med och påverka vår utvecklings- och tillväxtresa. Vi vill ta nästa kliv och gärna med dig i teamet!

Läs mer

Affärsutvecklande Ekonom

TOSITO befinner sig i en spännande och expansiv fas och behöver förstärka sin organisation

Läs mer

Konfidentiellt Försäljning- och Marknadschef

Verksamheten står inför spännande utmaningar och vi söker dig som ska ta det övergripande ansvaret för att leda en försäljning- och marknadsorganisation i förändring.

Läs mer

Applikationskonsult Dynamics NAV/BC

På dizparc Värnamo ERP AB är vi ett tight sammansvetsat team på 16 konsulter och vi har en spännande framtid till mötes. Resan har bara börjat. vill du vara med och påverka den?

Läs mer

Låt oss guida dig vidare i karriären

Vi vill mer än att bara förmedla ett jobb och månar om att det ska bli rätt på riktigt. Vi vill agera som en långsiktig partner som följer dig i med- och motgång. Hos oss får du vägledning och erfarenhetsutbyte. Går du med i nätverket har du numera möjlighet att prenumerera på lediga tjänster som passar ditt intresse. På så sätt ser du till att aldrig går miste om en möjlighet!

Så, vill du vara med?

Gå med i nätverket

Urval tidigare tillsatta tjänster

Verkställande Direktör

RG mekaniska

Head Of Business Controller

ITAB

Chef-Företag & Lantbruk Bank

Länsförsäkringar

Inköpchef

Elkedjan

Hur upplevde du rekryteringsprocessen?

”Rekryteringsprocessen upplevdes trevlig och med ett professionellt bemötande där jag hela tiden fick aktuell information om processens status.”

Daniel Lagander – VD, Björkö Mekaniska