En innovativ och långsiktig samarbetspartner som följer med, hela vägen!

Det är givande att dagligen få möjlighet att stödja verksamheter med rekryteringsprocesser, där jag aldrig tummar på kvalitén

Ända sedan barnsben har jag varit en nyfiken person som drivs av att lära mig mer. Jag är en ärlig samarbetspartner som vill vara med på den utvecklingsresa våra kunder går igenom idag, imorgon och i framtiden. Att få vara med och stötta våra kunder i med- och motgång gör att jag lär känna verksamheten som ingen annan. Jag vill inte bara vara en rekryteringspartner, jag vill finnas som ett professionellt bollplank som följer med er, hela vägen!

Det är ingen hemlighet att produktion och tillverkningsprocesser ligger mig varmt om hjärtat då det var där jag började min egna resa. Kan jag vara med och bidra till er organisation genom att se till att ni har rätt person i rätt roll, då har vi kommit en bra bit på vägen. Jag arbetar långsiktigt med relationer, både med kunder och kandidatnätverk.

Jag bor i en villa i Ulricehamn med sambo och vår son. När jag är ledig umgås jag en hel del med familjen och då gärna på resande fot. Musik är även en stor del av mitt liv.